Altrecht is een deskundige, innovatieve en vooroplopende ggz-instelling. Ook bij onze ketenpartners en bijvoorbeeld bij studenten is echter sprake van stigmatisering en vooroordelen. Door de focus te leggen op kennis en opleidingen kunnen we deze beeldvorming een positieve impuls geven. Bovendien wordt deze maand de schat aan kennis die Altrecht in huis heeft, op een ludieke manier ontsloten.

Speciale V/M-salon met Mike Boddé

De maand van de kennis start op 1 december met een heel speciale V/M-salon met Mike Boddé, cabaretier, auteur en ervaringsdeskundige. De salon vindt plaats in de Kapel op het Sanatoriumterrein te Zeist.
Meer informatie.

Academisering van de ggz in de 21e eeuw

Feestelijke bijeenkomst met symposium, workshops, oratie en een receptie op 15 december in het Academiegebouw aan het Domplein in Utrecht.

Kennisketting

Een ideale manier van kennisdeling zou een eigen 'Altrapedia' zijn, waarin je behalve inhoudelijke kennis en expertise over de ggz ook de eigen kennis en expertise van Altrecht kunt vinden. In december 2011 wordt het startschot gegeven voor deze bijzondere website.