De cliëntenraad van Altrecht organiseert de maand van de wens. We proberen zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan. In ieder geval één voor elke dag van de maand april.

Maak wensen waar. Help mee!

Meer hulp betekent dat we meer wensen in vervulling kunnen laten gaan. Bij het vervullen van wensen komt veel kijken. In mankracht en in geld. Wil je mee helpen aan deze actie? Dat kan. Graag zelfs! Bedrijven of particulieren kunnen geld of in natura doneren. Ook is het mogelijk om als (team van) vrijwilligers een wens begeleiden. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een uitje voor cliënten. Een leuke en mooie MVO-actie voor uw bedrijf. Kijk hier voor een mooi voorbeeld!De wensenboom

In de wensenboom hangen de individuele wensen in de appeltjes. Als u een wens sponsort, komt het logo van uw bedrijf of uw naam in de appel te staan. Met uw bijdrage kunnen we cliënten in het zonnetje zetten.

Via het online donatieformulier kunt u eenvoudig en veilig een donatie doen voor de wensenboom. Klik op onderstaande knop:

Doneerbutton

Meer informatie?

Neem contact op met Mariecken Groeneveld via: ma.groeneveld@altrecht.nl

>> Ga naar de wensenboom!